update of my life

Ja gott folk. Såhär ligger det till med mitt knä. Läkaren sövde mig och sen öppnade alltihopa och insåg att det var mycket mycket me skadat än förväntat.. Det var så illa att dom inte kunde laga allt fel utan fick "domen" att jag förmodligen måste opereras igen om några år och då ta bort den del av menisken som faktiskt finns kvar. Så heja smärtan! den kommer finnas kvar hela mitt liv. Kan iaf gå nu, men inte böja på knät fast det blir bättre för varje dag så tur det.
Man ska ju inte klaga right?

Ihelgen for vi till forsnäs och drog typ ett låångt jäkla party haha ;P
och igår flyttade vi brorsans grejer och idag flyttstädade vi hans gamla lägenhet, så NU är vi GRANNAR FOR REAL! yeay!!! Mest glad är nog ändå Ariel hehe;)

Jag & Tommy hann även med en liten lunch med Kim på Chili Chili, Mumma vare ;DD
Nu blir det sängen och mys med te&vindruver!

Bye Bye u Awesome people!





nerdrogad

Opererades i måndags, så därför är det dålig update här. Ligger mest i soffan och käkar piller. Har fruktansvärt ont hela tiden och kryckorna är min bästa vän. Efter midsommar (som spenderas i forsnäs) ska ni få mera info om allt och "diagnosen" om knät. Glad Midsommar alla läsare! :D

we are the youth gone wild

oj vad jag tappat blogglusten, men så äre ibland.

Förra helgen for jag, erika, tommy, jens, jonte, ellen & calle till boda borg i skellefteå, det var riiiktigt skojjigt, MÅSTE göras om! I veckan har jag varit hos mamma&janne och målat färdigt deras stuga, röd blev den :) Kom hem idag och då blev det lunch på marias jobb, mumsigt vare! Sen har jag inhandlat massa stuff till forsnäs, längtar till midsommar! =)
På måndag.. Ooh så nervös. Operation i Piteå. hoppas det går bra. Sen blir jag handikappad ett tag framför över, tur jag har min familj som kan hjälpa mig med ariel när jag inte kan gå i trapporna :) Love u guys!

Nu ska jag och ariel åka till skellefteå och flyttstäda carinas hus eftersom hon och barnen flyttar upp till boden & stefan nu :)) Så trevligt att ha alla närmare :) (plus att jag ska lura simon att bli cheerleader till hösten hähää)


So, Bye for now, tänker på er!
Slänger in en bild på min "herre" Sebastian Bach från Skid Row här på slutet :)




GRATTIS DIN PLÄP! ;)

Stort Grattis till dig Calle idag, 24 bast och fortfarande pläp! ;)) Ha det bäst!


Återvänder till Hovet med ny och starkare energi :D

SM för några helger sen, Nu, RM med mina och annas Miniorer. Riksmästerskapet i Cheerleading på fyrishov, Uppsala ihelgen. SM helgen var bra men inte perfekt, därför ska vi ta igen det nu! :)
Har kollat in lite av minioernas konkurrenter på youtube. Det är riktigt bra lag som tävlar iår, så jag kommer vara super stolt hur det än går. Och sätter dom programmet kommer jag se dom som vinnare eftersom man kan aldrig göra mer än sitt bästa! Och miniorerna är riktigt riktigt duktiga på sin sak, dock finns det lag med mycket mer och svårare gymnastik, låt oss hoppas på att vi kan vinna på allt annat då ;)) För vi kan!! :D
Nu måste ni hålla alla tummar och tår för oss på lördag!!
Tåget går 20.55 ikväll så update får ni på måndag när jag kommit hem med tåget. Kan ni inte hålla er för att få veta resultatet innan måndagkväll? Ring eller messa mig! :)

Avslutar detta Cheerinlägg med ett youtube klipp på Miniorerna från DM 2010 i Luleå. Programmet på RM är lite annorlunda och lite svårare, men i helhet är det densamma :))
PUSS PÅ ER ALLA!



Wiihooo, Streetdance 3D!

Någon mer än Jag som längtar?!! :))



renovering pågår i bloggen ;)

Idag blev det luleå med anna. Vi hittade äntligen en snygg tröja med zebra-tryck till RM ihelgen. Vi kommer se Awesome ut! Gillar ungarnas kommentar igår; "Ofta ni kan ha kavaj?!" Haha dom är för söta ;))
Köpte mig även ett nytt diadem, ett vitt för omväxlingsskull. Dock hade det inga taggar så får se hur länge jag kommer använda det hehe.

Ikväll blev middag hos maria och mattias. Dom bjöd på spagetti & köttfärssås. Mums vare! Sen kikade vi på alla deras bilder från Egypten, vill också fara och se på pyramiderna och alla templer m.m. Någon gång ska jag ta mig dit minsann! :)

Nu blir det att börja packa lite smått inför RM resan sen sängen :))

Bye Bye cuties!


RSS 2.0